wie wij zijn

Wie zijn wij?

Veel Goeds van de vrijeschool is een initiatief van:

Veel Goeds, educatieve projecten

initiatiefnemer Jany van Oudheusden

Reigerstraat 41

1223PB Hilversum

+31 (0)6 - 375 60 148

KvK-nummer: 57983186

Btw-id nummer: NL001641622B30

Bank: NL46 TRIO 01976 30405

BIC: TRIONL2U

jany2

lesmateriaal delen inspireert

niet top-down maar bottom-up

met kwaliteit en actuele relevantie

duurzaamheid en open communicatie

een betekenisvolle bijdrage leveren
is mijn langgekoesterde droom

ik heb 21 jaar ervaring als passievol vrijeschoolleerkracht onderbouw

en zoek met Veel Goeds de balans

tussen werk & moederschap

ideaal & werkelijkheid

 

Onze vrijwilligers en stagiaires

Veel Goeds wordt gerund door onze vaste medewerker Jany van Oudheusden en een wisselend team van vrijwilligers en stagiaires. Zij houden zich vooral bezig met het digitaliseren van papieren lesmateriaal, het naar bewerkbare Worddocumenten omzetten van pdf-jes en handgeschreven toneelstukken, het uitwerken van periodevoorbereidingen, het struinen naar moois op het internet en het inscannen van verhalen. Ook het vertalen van Engels- en Duitstalig lesmateriaal staat in onze planning!

Wil jij ook een handje helpen om onze verzameling te doen groeien? Dat kan! Zoals je begrijpt, hebben we voor Veel Goeds heel veel redigeerwerk klaarliggen, variërend van kleine taken tot grote klussen, eenvoudig tot heel uitdagend. We staan altijd open voor mensen met of zonder onderwijservaring, die een handje willen helpen! Ervaring is geen vereiste, alle bijdragen worden voor ze geplaatst worden eerst door ervaren leerkrachten gecheckt en geredigeerd en met onze samengevoegde computertechnische kennis komen we een heel eind. Heel fijn als je ons team komt versterken!

Het vrijwilligerswerk is digitaal en doe je thuis. Je kunt kiezen uit: werken met beeldmateriaal, periodes, kleuter- of peuterspel, redigeren, scannen, sprokkelen of vertalen. Uiteraard krijg je als vrijwilliger inloggegevens voor Veel Goeds, overleg en ondersteuning naar wens en persoonlijke opbouwende feedback op je werk. Heb je interesse? Neem contact op via het contactformulier of de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We sturen je dan een overzicht met keuzetaken, met per taak de ingeschatte tijdsduur en benodigde vaardigheden. Naast deze nog te ontwikkelen content is er uiteraard ook alle ruimte voor eigen inbreng en ideeën!


 

Visie, fondsen en donaties

Lees hier over onze motieven voor dit project, onze visie op vrijeschoolonderwijs. Hier vind je links die aan het vrijeschoolonderwijs gerelateerd zijn.

Deze fondsen en sponsors hebben de website mogelijk gemaakt. Je kunt ons ook ondersteunen door een donatie te doen.
Onze algemene voorwaarden vind je hier. En onze privacyverklaring vind je hier.

 

Colofon

Deze site is ontwikkeld door Veel Goeds in samenwerking met:
Tekst & inhoud: Jany van Oudheusden
Huisstijl, grafische vormgeving en webdesign: Bluepoint webdesign, Hilversum (www.bluepoint-webdesign.nl)
 

Disclaimer

Deze website is door de medewerkers van Veel Goeds met de grootst mogelijke zorg vervaardigd en samengesteld. De verstrekte informatie is puur informatief en kan op ieder moment zonder vooraankondiging worden aangepast of geactualiseerd. Bezoekers kunnen hier geen rechten aan ontlenen. Veel Goeds aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de content van deze website. Bezoekers dragen zelf de verantwoordelijkheid voor de keuze en het gebruik van de aangeboden informatie. De informatie is bedoeld om door de bezoeker als lesmateriaal te worden gebruikt in binnen het leerplan vallende onderwijssituaties. Het is niet toegestaan de informatie voor commerciële doeleinden te gebruiken.

 

Meld een fout

Kom je een fout of onvolledigheid tegen op de website of in het lesmateriaal? Is er een linkje verouderd? Mis je een bepaalde 'plank' in de kast of heb je een ander nuttig idee? Geef het door via het contactformulier, de feedbackpagina of de mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.! Alvast bedankt!