een donatie doen

een donatie doen

Draag je Veel Goeds een warm hart toe en wil je een donatie doen? Dat kan!

Of maak een bedrag naar keuze over op rekeningnummer NL46 TRIO 01976 30405 t.n.v. Veel Goeds te Hilversum (BIC: TRIONL2U) onder vermelding van ‘donatie’.

Donaties zijn niet btw-plichtig en je krijgt dan ook geen factuur. Wil je toch graag een factuur ontvangen, geef dit dan door via het contactformulier, ons e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoonnummer +31 (0)6 - 375 60 148.

 

Dank aan alle donateurs

Veel Goeds is een kleine non-profit organisatie zonder winstoogmerk. Wij zijn niet gericht op meer winst dan nodig om het project ook op de lange termijn draaiende te kunnen houden en te doen groeien in vruchtbare richtingen. We hopen dat dit initiatief velen een waardevolle handreiking biedt en al het goede van het vrijeschoolonderwijs steeds meer kinderen zal bereiken.

Jouw ondersteunende bijdrage is dan ook meer dan welkom!

Onze netto-inkomsten worden gebruikt om niet-commerciële sociaal maatschappelijke doeleinden te ondersteunen, en wel specifiek het vrijeschoolonderwijs in alle Nederlandstalige landen. Net als de bijdragen van onze gemeenschap van betalende leden en de steun van onze sponsors zijn financiële donaties, klein en groot, voor ons van fundamenteel belang. We willen onze donateurs dan ook van harte bedanken!

Of het nou gaat om de technische realisatie, onderhoud en hosting van deze website, het uitbreiden van het lesmateriaal en de redactie werkzaamheden, het verder ontwikkelen, netwerken of de presentatie... dankzij jullie genereuze gebaar is het allemaal mogelijk geworden! We danken je namens alle gebruikers van de website van harte voor je commitment en hopen dat dit platform ook op de zeer lange duur voor leerkrachten en opvoeders een bron van inspiratie zal blijven.

We hopen zeer lang een bron van inspiratie te zijn